Hotelkamer

Toen ik vanmorgen wakker werd, kon ik maar niet bedenken in welk hotel ik was. Vreemd, want tijdens deze vakantie heb ik snel geleerd om, waar ik ook ben, blindelings de route naar het toilet te vinden zonder manlief wakker te maken, om op de tast een wekker te traceren voor de tijd, en om in het donker vanuit mijn bed een lichtknopje te bedienen als ook manlief wakker mag worden. Maar waar ik nu toch was..? Het bed voelde wel vertrouwd, waren we hier al langer? Langzaam kwamen er beelden boven van een vliegtuig, een autorit, koffers in de gang. De realiteit drong slechts langzaam tot me door, we waren terug in Nederland, ik lag in mijn eigen bed! Toen ik dat eenmaal doorhad, wist ik ook de wekker blindelings vinden. Vier uur in de ochtend en klaarwakker. Had ik me nog zo voorgenomen om lang uit te slapen om zodoende in een keer die jetlag te overwinnen! Mooi mis. Eerst maar even naar beneden voor een kopje thee. En toen ik daar zo in mijn uppie zat, realiseerde ik me nog iets. Ik was jarig! Ik feliciteerde mezelf van harte en stapte even later met een vreemd gevoel terug in bed.

6 comments

 1. Andrea schreef:

  Hahaha… leuke column weer!Sterkte met je jetleg en
  GEFELICITEERD lieve Irene??

 2. Agnes Esenkbrink schreef:

  Welkom thuis Irene. Gefeliciteerd met je verjaardag! Xxx

 3. Maria Ros schreef:

  Jammer dat je vskantie erop zit, ook voor de meelezers/meelevers. Maar vooral GEFELICITEERD

 4. Meta schreef:

  Hallo Irene,
  Volgens mij hebben jullie een hele mooie reis gemaakt met een koffer vol aan herinneringen.
  En een feestje tot slot.
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een gezellige dag nog.

 5. Tiny Legué schreef:

  Nog van Harte Gefeliciteerd ?Irene.
  Dankjewel voor je bijzonder leuke verhalen.
  Het was een onvergetelijke vakantie,denk ik.
  Wel jammer voor ons ook dat het voorbij is.
  Geen spannende verhalen meer
  over beren en Walvissen. ?
  Lieve groetjes Tiny

 6. Gert schreef:

  Welkom thuis.
  Ik heb genoten van je stukjes en op die manier het een beetje mee beleefd.
  Veel herkenbare plekjes deden ‘oude’ tijden weer herleven.
  Dank. We praten snel weer bij.
  gr Gert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *