Watching the tide roll away…

Na een grandioos mooie overtocht van Vancouver Island naar Tsawwassen op het vaste land en een autorit van een klein uurtje, arriveerden we vanmiddag in downtown Vancouver. De Chrysler is ingeleverd en we zijn weer gedegradeerd tot voetgangers. Vancouver is een drukke stad met gelukkig veel open plekken. Parken, havens, pleinen. De waterfront trail is een fiets-/wandelpad langs de baai met haventjes, restaurantjes, fietsenverhuur, charterbootjes en watervliegtuigen. Hier kan je uren op een bankje zitten kijken zonder je een moment te vervelen. Of, om met Otis Redding te spreken:
I’m sittin’ on the dock of the bay
Watchin’ the tide, roll away
I’m sittin’ on the dock of the bay
Wastin’ time.

We slapen een nachtje in Vancouver en stappen morgen op de boot naar Alaska. Het kan goed zijn dat we niet iedere dag een WiFi verbinding hebben, maar ik hoop de komende week nog wel wat foto’s van gletsjers, orka’s, dolfijnen of andere spectaculaire sensaties te kunnen delen.

2 comments

  1. Joke schreef:

    hoi aad en ireen, wat geweldig om de verhalen te lezen. Het moest de reis van jullie leven worden zei je en ik krijg de indruk dat het ook werkelijkheid wordt. Nu de zeebenen van stal halen en op naar Alaska. Geniet er van !

  2. erotik schreef:

    I like it whenever people get together and share views. Dorothea Stu Ja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *