Overweldigend

Deze foto is van het WiFi-huisje op Algonquin Park. De enige plek waar je digitaal kan communiceren met de rest van de wereld. Iedere dag brachten we er wel een uurtje door (met wat andere verslaafden), meestal in een temperatuur van zo’n 30 graden. En daarna weer snel naar onze veranda met uitzicht op het meer. En wat zagen we daar gisterenavond opeens????

 

 

Een eland die onze tuin inliep, zich omdraaide, een andere tuin bezocht en uiteindelijk een stukje ging zwemmen!!

Gisteren hebben we een prachtige fietstocht gemaakt door het Algonquin Park.
Ik: ‘ik zou nog meer genieten als ik zeker wist dat we geen beer tegenkwamen.’
Aad: ‘ik zou nog meer genieten wanneer ik een beer zou zien!’
Ik: ‘waarom in hemelsnaam?’
Aad: ‘ik hou wel van een beetje avontuur. Eerst een foto maken, dan jou redden uit de klauwen van de beer.’
De schat.

Vandaag hebben we een lange dag in de auto doorgebracht, er waren veel files op weg naar Niagara-on-the-Lake. Maar we zijn er! De Falls bezoeken we morgen, dat is een half uurtje rijden vanaf hier. Tegenover het hotel ligt een parkje, achter het hotel stroomt de Niagara River, verderop ligt het Ontario Lake. Buiten is het zo’n 30+graden maar bij de airco en de gratis WiFi in de hotelkamer is het aangenaam bloggen. En straks staat er een mooie wandeling op ons program. Have a good one, zeggen ze hier. Fijne dag!

One comment

  1. Joke schreef:

    hoi Ireen, met zo’n held als Aad aan je zijde heb je niets te vrezen, toch ? Geniet van deze vakantie en de mooie locaties (o.a. Fairmont ). Jullie hebben het verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *