Enjoy!

Vandaag toosten we op het goede leven. Want hoe goed wil je het hebben? Na een schitterende rondvaart door de Thousand Islands (kleine eilandjes waar mensen hun eigen paleisjes op hebben gebouwd) bij Kingston, zijn we na een lange autorit beland in Algonquin Park. Tijdens de rit hadden we soms het gevoel dat we alleen op de wereld waren. Geen kip of mens op de weg. Dan ben je nog eens blij om een tegenligger tegen te komen.
Onze lodge heeft een prachtig uitzicht over de Two River Lake, en er ligt een kano voor de deur die we tijdens ons verblijf mogen gebruiken. Guess what we’re doing tomorrow… Het huisje ligt op een kleinschalig park waar je in het restaurantje gezellig en lekker kunt eten. Wandelpaden zijn er te kust en te keur en de beren en elanden houden zich verre van mensen. Althans volgens de dame achter de receptie. ‘Zij zijn banger van jou dan jij van hen,’ probeerde ze mij gerust te stellen. Hoewel ik niet geloof dat er zulke bange beren bestaan, knikte ik vriendelijk. ‘En mocht je onverhoopt toch een beer of eland zien,’ vervolgde ze met een glimlach, ‘prijs je dan gelukkig. Het overkomt slecht een enkeling.’

One comment

  1. Agnes Esenkbrink schreef:

    Ha ha ha klinkt goed daar? Geniet ervan samen! Liefs Agnes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *